Reçel2018-11-23T17:15:05+03:00

Reçeller kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir.
Yapımında kullanılan meyveler uygun koşullarda toplanır, en iyileri seçilir ve imalat sürecine kadar soğuk hava depolarında uygun koşullarda saklanır.
Üretim ise gıda mühendisleri kontrolünde tadı, rengi ve aroması geleneksel reçellere uygun olarak yapılır.

Kayısı, Vişne, Çilek, Gül Reçeli
Cam Kavanoz 380 gr.
Kayısı, Vişne, Çilek, Gül Reçeli
Kavanoz 700 gr.
Kayısı, Vişne, Çilek, Gül Reçeli
Plastik Kova 1000 gr.
Kayısı, Vişne, Çilek, Gül Reçeli
Plastik Kova ve Cam Kavanoz 1000, 1600 gr. 25 kg.